VisumCentrale Visum Pre-Check

Heeft u snel een visum nodig en dringt de tijd? Maak dan gebruik van de VisumCentrale Visum Pre-Check en bespaar uzelf kostbare tijd. Stuur uw gescande visumaanvraag per e-mail naar VisumCentrale en een van onze visumexperts zal uw aanvraag onmiddellijk nakijken. Gecontroleerd wordt of alle benodigde documenten aanwezig zijn en of alle formulieren goed en volledig zijn ingevuld. Op die manier weet u zeker dat de ambassade uw visumaanvraag zo snel mogelijk kan afhandelen.

VisumCentrale zal alle per e-mail ontvangen verzoeken voor de Visum Pre-Check binnen drie uur verwerken. Als het verzoek vóór 16.00 uur binnenkomt op werkdagen (maandag t/m vrijdag), dan krijgt de aanvrager dezelfde dag nog antwoord. Pre-Check orders ontvangen per e-mail op werkdagen na 16.00 uur zullen de volgende werkdag vóór 11.00 uur een reactie ontvangen.

Bemiddelingskosten

Eerste land van bestemming Tweede bestemming Derde en volgende bestemmingen
€ 37,50 € 10,00 € 5,00

De bemiddelingskosten zijn exclusief BTW, overige servicetarieven, consulaire kosten en kosten van verzending

Gebruiksvoorwaarden

Door het opsturen van uw documenten voor de VisumCentrale Pre-Check Service gaat u akkoord met de volgende bepalingen in aanvulling op de standaard VisumCentrale-gebruiksvoorwaarden:

  • Om een volledige en zorgvuldige controle te kunnen uitvoeren, is een kopie nodig van de informatiepagina van de aanvrager, en indien van toepassing van een geldige verblijfsvergunning
  • VisumCentrale kan uitsluitend documenten controleren die door de aanvrager ingestuurd zijn en kan ontbrekende documenten niet beoordelen. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat alle vereisten zoals vermeld op de VisumCentrale-website verstrekt worden voor de pre-check
  • De geldende tarieven voor de pre-check zijn van toepassing en deze kosten zijn niet restitueerbaar
  • Aanvullende tarieven gelden indien er een tweede pre-check vereist is nadat wijzigingen zijn aangebracht aan de originele documenten die ingediend werden.

Als u vragen heeft over deze service, neemt u dan contact op met een van de visumexperts van VisumCentrale via [email protected] of bel +32 2 770 07 71.