Over ons

CIBT is in ruim 50 jaar ervaring tot de grootste en bekendste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld.   

Afgelopen jaar heeft CIBT bijna één miljoen mensen geholpen bij het verkrijgen van documenten voor hun reis naar het buitenland. Via CIBT kunnen klanten hun visum, legalisaties en andere documenten voor internationale reizen aanvragen. Snel, simpel en veilig. Ook voor populaire bestemmingen als China, India, Rusland, Australië en Saoedi-Arabië.

Onze klanten zijn individuele reizigers, werknemers van de grootste multinationals, gasten van cruiserederijen, touroperators en reisorganisaties. We zijn er trots op dat tweederde van de bedrijven in de FORTUNE 500 en de grootste touroperators ter wereld tot onze klantenkring behoren.

CIBT heeft ruime ervaring, weet de weg én beschikt over een wereldwijd netwerk. Daardoor kunnen we de aanvraag van documenten en legalisaties snel en efficiënt verzorgen.

Zo werkt VisumCentrale

  1. Snelst mogelijke service.  VisumCentrale kan visumaanvragen snel verwerken – vaak zelfs binnen een werkdag.
  2. Uitgebreide dienstverlening. VisumCentrale regelt visumaanvragen voor meer dan 200 landen. Ook verzorgen we uw elektronische visa zoals een ETA voor Australië of een ESTA voor de Verenigde Staten. Daarnaast kan CIBT u helpen bij het verkrijgen van andere documenten zoals uitnodigingsbrieven, legalisaties en geregistreerde vertalingen van documenten.
     
  3. Unieke database. Klanten en partners van VisumCentrale hebben toegang tot onze unieke database. Deze database bevat de specifieke visumvereisten voor alle landen ter wereld en voor reizigers met elke nationaliteit. VisumCentrale maakt gebruik van op maat gemaakte aanvraagpakketten met precieze, eenvoudig te volgen instructies, vereisten en de formulieren die u nodig heeft om uw visum aan te vragen.
  4. Experts op het gebied van visa en legalisaties. VisumCentrale heeft meer dan 1500 visum- en legalisatiespecialisten. Zij controleren uw aanvraag persoonlijk voordat deze wordt ingediend bij een ambassade of overheidsinstantie. De speciaal opgeleide experts van VisumCentrale zijn zich bewust van het vertrouwen dat u in hen plaatst. Zij werken hard om u een accurate en veilige service te bieden met persoonlijke aandacht.
  5. Veilige verwerking.  VisumCentrale waakt over uw privacy. Wij houden rekening met het vertrouwelijke karakter van de documenten die u nodig heeft voor een visum of legalisatie. De beveiliging van uw documenten en uw gegevens heeft bij ons topprioriteit. VisumCentrale deelt geen persoonlijke gegevens of privédocumenten.
  6. Realtime inzicht in uw aanvraagstatus. Na ontvangst van uw aanvraag stuurt VisumCentrale u een email ter bevestiging dat uw documenten zijn ontvangen en zijn ingediend bij de ambassade. Via onze website kunt u op elk gewenst moment de status van uw aanvraag inzien.

     

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse VisumCentrale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.

Onze Commitment

Lees meer over onze commitment om de snelste en makkelijkste manier te bieden om de reisdocumenten aan te vragen die u nodig hebt.

Professionele, persoonlijke service

Creatieve oplossingen voor visa

Meer informatie