Managementteam

VisumCentrale beschikt over een uitstekend gekwalificeerd en gemotiveerd managementteam met grondige kennis van de sector, jarenlange ervaring en unieke vaardigheden.

Benelux managementteam

Florent Frapolli - Regionaal-directeur Europa

Florent Frapolli is als Directeur Europese regio verantwoordelijk voor alle bedrijfsmatige aspecten in Europa. Dankzij zijn uitgebreide ervaring in Business Development en het doorvoeren van verbeteringen in operationele processen heeft Florent een bewezen staat van dienst als het gaat om het ontwikkelen en uitbreiden van ons marktaandeel. Alvorens in 2012 bij CIBT in dienst te treden, werkte hij voor G4S in de luchtvaartsector en Iron Mountain in de Archiefbeheer. Florent zal zich richten op verdere ontwikkeling van onze Europese bedrijfstak en al zijn expertise inzetten ter optimalisering van de service naar al onze klanten.

Joyce Schneijdenberg - Managing Director Benelux

Joyce Schneijdenberg werkt sinds maart 2012 bij CIBT. Sindsdien is zij verantwoordelijk geweest voor verscheidene Sales en Management taken in verschillende CIBT landen. Voor haar komst naar CIBT heeft Joyce gewerkt in de toeristische sector, in zowel operationele als commerciële functies. In haar huidige rol als Algemeen Directeur voor de Benelux is zij verantwoordelijk voor het commerciële deel van onze business Nederland, Belgie en Luxemburg. De sales & accountmanagement teams rapporteren direct aan haar. Joyce werkt vanuit Brussel en Den Haag. Zij behaalde haar Bachelor diploma ‘Management Toerisme’ aan de NHTV te Breda. Vervolgens studeerde ze aan de Universiteit van Tilburg waar ze haar Masters diploma behaalde in de Sociale Wetenschappen.

Bedrijfsleiding internationaal

John Donoghue - President en Chief Executive Officer

John Donoghue is in september 2008 aan boord gekomen bij CIBT in de functie van president-directeur. Sinds september 2010 bekleedt John de functie van CEO. Vanaf zijn aantreden binnen CIBT is de bedrijfsomzet meer dan verdubbeld en opereren we inmiddels in 22 landen. Onder John’s leiding zijn meer dan 40 acquisities volbracht, is een sterk online-salesprogramma geïmplementeerd en zijn de operationele processen gestroomlijnd waarmee wereldwijd een consistente dienstverlening tot stand is gekomen. Ook zijn er nauwe samenwerkingsverbanden gesloten met enkele van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, online-reisbureaus voor particulieren en grote zakenreisorganisaties. Onder John´s leiding is het bedrijf ook uitgebreid met een volledig pakket aan immigratiediensten voor onze zakelijke klanten. Voorafgaand aan zijn werk bij CIBT bekleedde John hoge managementfuncties in Sales, Marketing en Klantenservice bij organisaties als Verisign, Network Solutions, het World Wide Fund for Nature en MCI Telecommunications. Bij MCI werkte John 12 jaar als senior vice president-Marketing. In die rol overzag hij reclame, productontwikkeling en PR. John studeerde summa cum laude af aan The George Washington University. John is een lid van het raad van bestuur van CIBT.

Steven Diehl – Global Managing Director, Immigrationt

Als Global Managing Director, Immigration voor CIBT´s dochteronderneming Newland Chase, leidt Steven Diehl de immigratie-initatieven van het bedrijf door aan het hoofd te staan van een wereldwijd team dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en implementeren van immigratieoplossingen voor een gevarieerde portefeuille van multinationale, nationale en NGO cliënten. Naarmate CIBT´s aanwezigheid verstrekt en uitgebreid werd in nieuwe regio´s, hebben Steve en zijn team een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van een strategisch platform en aanbod voor klanten die op zoek zijn naar korte en lange termijn migratiestrategieën die zijn afgestemd op de behoeften van specifieke bedrijfstakken en sectoren. Voorafgaand aan zijn huidige benoeming heeft Steve in de afgelopen 20 jaar vele functies bekleed, waaronder die van Vice President Sales en Vice President Account Management, waar hij zijn team leidde in een grootschalige uitbreiding van de klantenportefeuille van het bedrijf. Steve begon zijn carriere bij CIBT in 1996. Steve heeft een Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Syracuse, waar hij summa cum laude is afgestudeerd. Hij is een actief lid van en regelmatig panellid voor verschillende toonaangevende internationale reisorganisaties zoals de Association for Workforce Mobility (Worldwide ERC), Forum for Expatriate Management (FEM), Association of Corporate Travel Executives (ACTE), en de Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox – Chief Information Officer

Pete Fox werkt sinds september 2009 bij CIBT als CIO. Hij is verantwoordelijk voor alle technologische bedrijfsstrategieën en operaties inclusief software development, netwerkbeheer, data centers en digitale beveiligingssystemen. Pete staat ook aan het hoofd van onze marketing team die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe, innovatie producten en services. Onder zijn leiding werden de op maat gemaakte managementinformatiesystemen van CIBT geïmplementeerd in 22 verschillende landen en in 7 verschillende talen. Pete overziet de commerciële software producten van CIBT en is de ontwikkelaar van ImmigrationSmart, onze innovatieve technologische oplossing voor corporate mobility. Pete heeft ervaring in leiderschap en de ontwikkeling van grootschalige gedistribueerde netwerkapplicaties, webapplicaties en online producten. Pete’s vorige werkgever was Network Solutions, waar hij een leidende rol had in twee grote overnames. Hij bekleedde de functie van Senior Vice President voor engineering, product Development en M&A. Daarvoor deed hij ervaring op bij bedrijven als Lockheed Martin en General Electric. Pete haalde zijn MS-graad in elektrotechniek bij VA Tech, waar hij magna cum laude afgestudeerd is.

Sandra Woznitski - Senior Vice President of North American Operations

Sandi begon in maart 2010 bij CIBT en is sinds 2013 de Senior Vice President voor Noord-Amerika. Sandi heeft een achtergrond in dienstverlening, sales en marketing en ervaring in het ontwikkelen van strategieën om dienstverlening te verbeteren en het maximaliseren van het rendement. Sandi overzag de integratie van 5 acquisities in Noord-Amerika. Voor CIBT had Sandi de afgelopen 20 jaar verschillende leidinggevende functies bekleed op het gebied van dienstverlening, sales en marketing bij MCI Communications en Verizon. Sandi is cum laude afgestudeerd aan de Virginia Polytechnic Institute and State University met een diploma in Hotel-, Restaurant- en Institutiemanagement.

Nicolas Derbyshire - Algemeen-directeur - Azië en Oceanië

Nicolas Derbyshire is in mei 2012 bij CIBT gestart als vice-president Business Development, waarna hij in januari 2013 is benoemd tot algemeen-directeur van Azië en Oceanië. Onder zijn leiderschap is CIBT in Azië en Oceanië uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van mobiliteit. Nic overzag de acquisities en integratie van 6 bedrijven in de regio en was verantwoordelijk voor de groei van zowel de immigratie- als visumdiensten in nieuwe markten. Voordat hij bij CIBT in dienst trad, was hij de oprichter van Visalink Systems en de spil in het ontwikkelen van gedigitaliseerde oplossingen, toegesneden op de wensen van zowel particulieren als zakelijke klanten en vormde hij strategische relaties met branchegenoten. Hij overzag ook de operationele activiteiten van Visalink in Australië. In deze functie bewerkstelligde hij ook de totstandkoming van samenwerkingsverbanden met verscheidene departementen van de Australische overheid, waarbij een exclusief systeem is ontwikkeld en geïmplementeerd voor de afgifte van ondersteunende officiële documentatie. Nic begon bij CIBT nadat deze in 2012 Visalink had overgenomen. Nicolas beschikt over zeer uitgebreide werkervaring in bedrijfskundige, financiële en operationele managementprocessen. Hij is werkzaam op de vestiging in Melbourne, Australië. Nic is afgestudeerd aan Haileybury College.

Florent Frapolli - Regionaal-directeur Europa

Florent Frapolli werkt sinds 2012 bij CIBT en is de Algemeen Directeur voor de Europese regio. Onder zijn leiderschap heeft CIBT meerdere acquisities gedaan en gegroeid in 12 Europese landen. Florent heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het ontwikkelen en uitbreiden van ons marktaandeel met behoud van een hoog niveau van klantenservice. Alvorens in 2012 bij CIBT in dienst te treden, werkte hij voor G4S in de luchtvaartsector, DMD in de entertainmentsector en Iron Mountain in archiefbeheer. Florent zal zich richten op verdere ontwikkeling van onze Europese bedrijfstak en al zijn expertise inzetten ter optimalisering van de service naar al onze klanten. Florent is afgestudeerd aan de Universiteit van Aix-Marseille.

Kies voor VisumCentrale

Snel. VisumCentrale biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van VisumCentrale helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. VisumCentrale waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde VisumCentrale team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van VisumCentrale.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse VisumCentrale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.