VS ESTA

Reizigersinformatie

Belangrijke mededeling

U wordt verzocht om het volgende formulier in te vullen. Vanwege de recente veranderingen in het elektronische interface van het Amerikaanse ESTA systeem kan het enkele minuten duren voordat het indienen van uw ESTA aanvraag wordt bevestigd. Zodra u het formulier hebt ingevuld en verzonden krijgt u een notificatie bericht dat uw aanvraag in de wacht staat. Een van onze medewerkers zal u dan contacteren zodra uw ESTA is verwerkt .

Let op: naar aanleiding van een recente wijziging van de Terrorist Travel Prevention Act, kunnen de volgende categorieën reizigers niet langer reizen naar de Verenigde Staten onder het Visa Waiver Program (VWP).

  • Staatsburgers van VWP-landen die sinds 1 maart 2011 in Iran, Irak, Jemen, Libië, Noord-Korea, Syrië, Somalië of Soedan zijn geweest (met beperkte uitzonderingen).
  • Staatsburgers van VWP-landen met een dubbele nationaliteit waarvan één de Iraanse, Iraakse, Libisch, Noord-Korea, Somalië,  Syrische, Soedanese of Jemen is.
  • Staatsburgers van VWP landen in het bezit van een paspoort zonder biometrische chip die op of vanaf 1 april 2016 een ESTA aanvragen en naar de VS reizen.

Als u onder één van bovenstaande categorieën valt dan kunt u geen ESTA aanvraag indienen. U wordt verzocht om www.cbp.gov/ESTA te bezoeken voor meer informatie over het aanvragen van een visum.

Voer de gegevens in zoals ze zijn vermeld in het paspoort van de reiziger. Bij het invoeren van de reizigersnaam, gelieve geen verwijzingen te maken naar de echtgenoot/echtgenote die staat vermeld in het paspoort. Onze tarieven gelden per aanvraag, zijn inclusief btw en consulaattarieven en zijn exclusief tarieven van derden.


   
Voer uw voornaam in zoals deze vermeld wordt in uw paspoort. Als u ook een tweede voornaam heeft en deze wordt in het voornaamveld van uw paspoort weergegeven, dan moet u deze hier ook vermelden.


Landencode telefoon:

Telefoonnummer:
Landencode telefoon:

Telefoonnummer:

Paspoortgegevens


Contactpersoon voor noodgevallen binnen of buiten de VS

Landencode telefoon
Telefoonnummer

Sociale Media gegevens

Reisdetails

   
   

Details werkgever

   Verder
Uw aanvraag wordt ingediend voor verwerking. U zal worden meegenomen naar een bevestigingspagina nadat de aanvraag eenmaal is verzonden voor verwerking. Houdt u er rekening mee dat het tot 72 uur kan duren voordat een ESTA wordt goedgekeurd door de Amerikaanse Homeland Security.