Nieuwspagina

CIBT - in België vertegenwoordigd door dochterondernemingen VisumCentrale en visum.be - is onbetwiste marktleider op het gebied van visumaanvragen en legalisaties. Meer dan 4 miljoen reizigers maakten al gebruik van CIBT voor het verkrijgen van de documenten die ze nodig hebben voor hun internationale reis. Wij zijn toegewijd aan onze klanten en we werken continu aan verdere verbetering van onze dienstverlening.

Lees het laatste nieuws over CIBT en dochterondernemingen VisumCentrale en visum.be


CIBT breidt uit naar Australië met aankoop Visalink

McLean, VA en Melbourne, Australië—22 mei 2012— CIBT, het bedrijf dat is toegespitst op het leveren van reisvisum- en paspoortdiensten over de hele wereld, heeft bekend gemaakt dat het de vooraanstaande Australische leverancier van visumdiensten, Visalink Systems Pty Ltd, heeft overgenomen. Deze overname is een belangrijke mijlpaal in de strategie van CIBT met betrekking tot visumaanvragen en andere dienstverlening op het gebied van reisdocumenten wereldwijd. Met Visalink en de kantoren in Melbourne en Canberra heeft CIBT meer dan 30 filialen in tien landen: België, Canada, Duitsland, Nederland, Singapore, Spanje, Zwitserland, UK, USA en nu ook Australië. Afgelopen jaar heeft CIBT meer dan één miljoen mensen geholpen bij het verkrijgen van documenten voor hun reis naar het buitenland.

“Onze uitbreiding naar Australië biedt onze klanten van over de hele wereld belangrijke voordelen. Multinationals kunnen profiteren van het werken met een globaal netwerk voor al hun benodigde reisdocumenten”, aldus John Donoghue, manager en Chief Executive Officer van CIBT. “CIBT kan nu nog beter tegemoet komen aan de behoeften van reisorganisaties, cruiserederijen en touroperators, kleine en grote bedrijven in de reisbranche en individuele reizigers in Australië.”
“De ervaring van CIBT en de leidinggevende positie van Visalink op de Australische markt garanderen een snelle en eenvoudige afhandeling van visumaanvragen voor alle inwoners van Australië”, aldus Simon Derbyshire, directeur van Visalink. “Ons streven blijft om onze bestaande klanten in Australië een snelle, eenvoudige en veilige dienstverlening te bieden.”  Visalink verleent sinds 1975 diensten aan de belangrijkste reisorganisaties, talrijke kleine reisbureaus en de ondernemingsmarkt, alsmede aan vele individuele reizigers op de Australische markt.
CIBT is sterk vertegenwoordigd in Noord-Amerika en West-Europa en heeft zich nu ook uitgebreid naar Azië in de regio Azië-Stille-Oceaangebied.  Nicolas Derbyshire is benoemd tot adjunct-directeur bedrijfsontwikkeling in de regio Azië-Stille-Oceaangebied en zal aan de spits staan van de toekomstige uitbreidingsplannen van het bedrijf. “De regio Azië-Stille-Oceaangebied zal in grote mate kunnen profiteren van de invoering van een CIBT platform voor het afhandelen van visumaanvragen en professionele visumdiensten.  Voor de Aziatische reisindustrie, multinationals en reizigers is er nog onvoldoende service beschikbaar op het gebied van visumfaciliteiten en door onze diensten aan te bieden spelen we in op de behoeften van bedrijven en individuen,” aldus Nicolas Derbyshire.

Over CIBT
Met meer dan 50 jaar ervaring is CIBT uitgegroeid tot marktleider in de reisdocumentenindustrie. CIBT levert diensten via een netwerk van 30 kantoren in 10 landen in Noord-Amerika, Europa en de regio Azië-Stille-Oceaangebied, waarmee het het grootste internationale visum- en paspoortbedrijf ter wereld is.  CIBT biedt service in de reissector aan 75% van de Fortune 500 bedrijven, alsmede aan de belangrijkste reisondernemingen, touroperators, humanitaire organisaties en cruiserederijen die wereldwijd werkzaam zijn. Door gebruik te maken van CIBT, kunnen ze hun klanten een dienstverlening op maat bieden, van zaken- en touristenvisa voor meer dan 200 bestemmingen, tot legalisaties van paspoorten en documenten en nog veel meer. Bezoek voor meer informatie cibt.com

CIBT en British Airways starten samenwerking voor het aanbieden van reisdocumentatie-diensten
Reizigers die vliegen met British Airways en die wonen in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België of Nederland kunnen gebruik maken van CIBT voor de snelle, simpele verwerking van hun reisdocumenten. British Airways heeft een partnerschap met CIBT gesloten, waarmee klanten van de luchtvaartmaatschappij toegang krijgen tot een uitgebreide dienstverlening op het gebied van reisdocumenten. CIBT biedt hulp bij het aanvragen van visa, paspoorten, een Electronic Travel Authority (ETA) voor reizen naar Australië en een Electronic System for Travel Authorization (ESTA) voor reizen naar de Verenigde Staten, allemaal voor een nominaal tarief.  Met deze samenwerking profiteren passagiers van British Airways van de snelle, makkelijke dienstverlening door CIBT en krijgen ze 30% korting op de dienst*.

CIBT en British Airways hebben hun partnerschap gelanceerd onder de merknaam VisumCentrale, a CIBT Company.  VisumCentrale is, net als andere dochterondernemingen van CIBT (VisaCenter.com en AmericanPassport.com), ontwikkeld als een consumentenmerk, gericht op het aanbieden van reisdocumentdiensten voor toeristische en zakelijke reizigers van British Airways.  

“Bij British Airways willen we dat onze klanten zelf de controle hebben. Wij brengen hen veilig en zonder onderbrekingen naar hun bestemming.  We partneren graag met CIBT omdat we onze klanten zo de gemoedsrust kunnen bieden dat hun reisdocumenten in orde zijn voordat ze op pad gaan”, zegt Sophie McKinstrie, New Business Development Manager bij British Airways. “Mede door de korting kunnen we onze klanten een snelle, geïntegreerde service bieden tegen scherpe tarieven waarmee ze verzekerd zijn van de juiste visums en documentatie.”?British Airways vliegt wereldwijd naar meer dan 600 bestemmingen. Recreatieve en zakelijke reizigers hebben vaak specifieke documentatie, formulieren en ontheffingen nodig om het land binnen te mogen. Met vestigingen in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Nederland en België kunnen inwoners met alle nationaliteiten de professionals van CIBT inschakelen bij de vaak complexe aanvraag van de juiste reispapieren.
Bij dringende omstandigheden kunnen reizigers soms zelfs dezelfde dag nog aan een visum komen. CIBT kan ook andere aanvragen voor reisdocumentatie verwerken; een ETA voor Australië is in seconden geregeld. Burgers uit 30 landen die naar de Verenigde Staten willen reizen via de ‘Visa Waiver’-regeling, kunnen via CIBT bevestiging krijgen dat hun ESTA is toegekend; soms binnen enkele minuten maar altijd binnen 72 uur.
“Veel mensen weten dat het een hele opgave kan zijn om je weg te vinden in allerlei overheidsprocessen”, aldus  Michelle Bailin, Vice President Partner Marketing bij CIBT.  “Passagiers van British Airways die kiezen voor CIBT profiteren van een soepelere verwerking van reisdocumentatie en van de kennis van onze experts in internationale reisdocumenten.”??*De British Airways-korting heeft alleen betrekking op de tarieven voor CIBT-dienstverlening.  De prijzen van visums, paspoorten en andere consulaire diensten worden bepaald door de individuele overheden; daarop wordt geen korting gegeven.

CIBT en Virgin Atlantic Ltd. kondigen partnerschap aan voor visa- en paspoortdiensten
CIBT en Virgin Atlantic Ltd. hebben een strategisch partnerschap aangekondigd waarmee de klanten van de luchtvaartmaatschappij toegang krijgen tot een uitgebreide dienstverlening voor het aanvragen van visa en andere reisdocumenten. De diensten van CIBT zijn nu geïntegreerd binnen de website van Virgin Atlantic, wat zeer behulpzaam is voor klanten die op reis gaan naar een land waarvoor ze een visum nodig hebben. CIBT biedt een one-stop-shop voor visa, legalisaties en andere belangrijke documenten die reizigers nodig hebben voor hun bestemming.
Via CIBT kunnen reizigers visa aanvragen voor vrijwel alle landen ter wereld, inclusief China, India, Brazilië, Rusland, Australië en Saoedi-Arabie. Deze dienstverlening is beschikbaar voor klanten die wonen in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Canada, ongeacht hun nationaliteit.

Business Week: Reistoestemming voor de rijken.  Bedrijven zoals CIBT die visumaanvragen en internationale documenten verzorgen, profiteren van de strengere eisen die landen aan hun grenzen hanteren om internationaal terrorisme en illegale immigratie tegen te gaan
Toen Bill Gates een visum aanvroeg voor een recente reis naar Nigeria, bleek er een probleem met zijn papieren. De Nigeriaanse autoriteiten eisten bewijs dat de miljardair en voorzitter van Microsoft (MSFT) niet in het land zou blijven en en aanspraak zou doen op Nigeria’s sociale voorzieningen. Visumverwerker CIBT,  het bedrijf dat zijn visumaanvraag verzorgde, verkreeg daarop een brief van Gates' bank waarmee de Nigeriaanse autoriteiten gerustgesteld werden dat Dhr. Gates geen probleem zou vormen voor de Nigeriaanse overheid. Dankzij het snelle handelen van CIBT kreeg Bill Gates toestemming voor zijn reis en zijn visum, op tijd voor vertrek.

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Bekijk de oplossing

Graag van dienst

Het wereldwijde VisumCentrale team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van VisumCentrale.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse VisumCentrale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.