Verzendopties

VisumCentrale Noodhulp

VisumCentrale begrijpt hoe belangrijk het is dat u kunt beschikken over uw paspoort en visa. Wordt uw paspoort gestolen, dan kunnen de kosten voor het vervangen van uw reisdocumenten flink oplopen. Bovendien is het gedoe dat gepaard gaat met het vervangen van uw reisdocumenten erg vervelend. VisumCentrale biedt daarom een Noodhulp-service voor al zijn klanten. De VisumCentrale noodhulp geeft u kosteloos voorrang bij het aanvragen van uw vervangende visa die nog niet verlopen zijn. Bovendien assisteert VisumCentrale u bij het aanvragen van een vervangend paspoort, ook als u in het buitenland verblijft.

VisumCentrale Ophaaldienst

Wilt u er zeker van zijn dat uw visumaanvragen de volgende werkdag bij de ambassade liggen? Gebruik dan de VisumCentrale ophaaldienst. Onze professionele koeriers halen uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle, makkelijke ophaaldienst garandeert dat uw aanvraag de volgende werkdag wordt ingediend bij de ambassade. Vraagt u de ophaaldienst aan voor 12:00 uur, dan worden uw documenten voor 17:00 uur opgehaald. Is het later dan 12:00 uur, dan worden de documenten de volgende dag bij u opgehaald.

Service buiten kantooruren

VisumCentrale is de enige visumverwerker in België die aanvragen ook buiten kantooruren accepteert en verwerkt. Een medewerker van VisumCentrale staat klaar om klanten buiten kantooruren te helpen met hun last-minute of spoedeisende visumaanvraag. Op afspraak kunt u uw aanvraagpakket buiten kantooruren bij ons (laten) bezorgen. De service buiten kantooruren van VisumCentrale garandeert dat uw aanvraag direct in behandeling wordt genomen, en de eerstvolgende werkdag wordt ingediend bij de ambassade of consulaat.

Meet & Greet Luchthaven

VisumCentrale biedt een Meet & Greet-service op de luchthaven waarmee klanten zelfs de krapste reisdeadlines kunnen halen. Wij zorgen voor koeriers die paspoorten van arriverende reizigers ophalen voor de snelst mogelijke verwerking. We verzorgen ook het afleveren van paspoorten op het vliegveld voor reizigers die een spoedeisende visumaanvraag hebben ingediend.

Aviapartnersbalie Zaventem

Kunt u niet wachten op de postbode voor uw vlucht? VisumCentrale werkt samen met de Aviapartnersbalie op luchthaven Zaventem. U kunt daar uw paspoort en visum ophalen voor uw vlucht. De Aviapartnersbalie is dagelijks geopend van 4:00 uur tot 21:00 uur en is te vinden in de centrale vertrekhal. VisumCentrale zorgt voor een snelle afhandeling van uw visumaanvraag. Uw documenten liggen op tijd klaar voor uw reis.

Aanvragen binnen een dag

Reist u last-minute en hebt u per direct een visum nodig? VisumCentrale kan u helpen met een visumaanvraag binnen een dag. VisumCentrale is in staat uw visumaanvraag te verwerken en bij u terug te krijgen binnen een werkdag. Meestal bedraagt de verwerkingstijd meerdere dagen maar sommige landen kunnen binnen 24 uur een visum uitgeven.

Aanvullende verzendmethoden

Aangetekende post
Koerier

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de VisumCentrale ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel +32 2 770 07 71 om een afhaalafspraak te maken.

Gaat u naar Australië?

Vraag in enkele seconden uw elektronisch visum voor Australië online aan.

Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden na de uitgiftedatum.

Vraag nu een ETA aan

Kies voor VisumCentrale

Snel. VisumCentrale biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van VisumCentrale helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. VisumCentrale waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.