Vereisten voor een zakenvisum voor Myanmar Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens zes maanden geldig zijn na aankomstdatum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Fotokopie van het aanvraagmateriaal

    Een duidelijke fotokopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

  3. Pasfoto

    Twee officiële pasfoto's in kleur zijn benodigd. Deze foto's moeten:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele nietjes en lijmrestanten

  4. Introductiebrief

    Een introductiebrief van de werkgever in België is vereist. Deze moet op bedrijfsbriefpapier geprint worden met een Belgisch adres. Een voorbeeld Introductiebrief vindt u hier terug.

    Alle introductiebrieven moeten geadresseerd zijn aan de ambassade. Het adres van de ambassade vindt u hier terug.

  5. Uitnodigingsbrief

    Een uitnodigingsbrief van de uitnodigende partij. Een kopie is toegestaan. De brief moet:

    • Op bedrijfspapier geschreven zijn
    • De naam van de aanvrager bevatten
    • De reden van de reis specificeren
    • Het gewenste aantal bezoeken aan het land van bestemming (entries) aangeven
    • De benodigde duur van het visum bevatten
    • Stempel en handtekening bevatten van het te bezoeken bedrijf

  6. Werkervaringsverklaring

    Een verklaring waarin u specificeert wat uw werkzaamheden zijn geweest. Een voorbeeld treft u aan in het VisumCentrale-aanvraagpakket. Deze verklaring moet:

    • Volledig ingevuld zijn
    • Ondertekend zijn

  7. Details bedrijfsregistratie

    Een kopie van het certificaat waaruit officiële registratie bij de betreffende autoriteiten blijkt

  8. Visumgeldigheid

    Dit visum geeft recht op een verblijf van maximaal 70 dagen.

  9. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  10. VisumCentrale-orderformulier

    Stuur het VisumCentrale orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat VisumCentrale uw gehele aanvraag heeft afgerond.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Myanmar Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens zes maanden geldig zijn na aankomstdatum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Fotokopie van het aanvraagmateriaal

    Een duidelijke fotokopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

  3. Pasfoto

  4. Bewijs van het reisarrangement

    Alle hieronder genoemde documenten moeten worden aangeleverd:

    • Een kopie van een vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket
    • Een hotelbevestiging

  5. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Ingevuld worden in blokletters (kapitalen)
    • Ingevuld worden met zwarte of blauwe inkt

  6. Werkervaringsverklaring

    Een verklaring waarin u aangeeft wat uw werkzaamheden zijn geweest. Deze verklaring moet:

    • Volledig ingevuld zijn
    • Ondertekend zijn

  7. VisumCentrale-orderformulier

    Stuur het VisumCentrale orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat VisumCentrale uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  8. Visumgeldigheid

    Dit visum is drie maanden geldig en geeft recht op een enkele inreis waarna maximaal 28 dagen mag worden verbleven.

Visum quick check

Bent u houder van een Belgisch paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de VisumCentrale ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel 0902 150 45 (0,75 cents / min) om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor VisumCentrale

Snel. VisumCentrale biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van VisumCentrale helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. VisumCentrale waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.