Groepsreizen

VisumCentrale biedt groepen reizigers een effectief en gestroomlijnd proces dat de aanvraagprocedure voor visa sterk vereenvoudigt. VisumCentrale stelt een gepersonaliseerd visumaanvraagpakket samen voor reizigers die in een groep op pad gaan. VisumCentrale’s visumaanvraagpakket voorziet reizigers van de benodigde aanvraagformulieren en alle aanvullende vereisten voor ieder land dat ze op hun groepsreis willen bezoeken.

VisumCentrale’s dienstverlening voor groepsreizen:

  1. VisumCentrale visumaanvraagpakket. VisumCentrale ontwikkelt en verzendt op maat gemaakte VisumCentrale visumaanvraagpakketten voor groepsreizen, met de vereisten voor toegang tot elk land dat zij willen bezoeken.  Reizigers die een ander land willen bezoeken, zijn vaak niet bekend met de vereisten voor een visumaanvraag en de bijbehorende procedures. Het VisumCentrale visumaanvraagpakket bevat een simpel stappenplan dat ze kunnen volgen om een visum aan te vragen. Dit is een efficiënte methode om deelnemers aan een reis te informeren over de vereisten voor een visum. Het VisumCentrale visumaanvraagpakket bevat alle aanvraagformulieren, vereisten, doorlooptijden en andere handige informatie, specifiek voor de reisbestemming.

    VisumCentrale kan het visumaanvraagpakket aanpassen en uitbreiden zodat het de informatie bevat voor alle landen op de reisroute. VisumCentrale kan het pakket ook voorzien van het logo van uw organisatie – een mooie extra marketinggelegenheid. Touroperators die gebruik maken van het VisumCentrale visumaanvraagpakket profiteren van scherpe tarieven. Op verzoek werkt VisumCentrale ook met commissies. Andere opties voor betaalconstructies omvatten het meenemen van de prijs van het visum in het totaalbedrag voor de reis, en het aanbieden van de visumaanvraag als onderdeel van de complete dienstverlening of als deelbetaling door de organisator van de reis. De organisator kan deze dienst aan eindklanten verkopen om hun commissie te maximaliseren en om ervoor te zorgen dat alle reizigers op tijd voor de vertrekdatum over de benodigde papieren beschikken.

  2. Service buiten kantooruren.  VisumCentrale is de enige visumdienst in België die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  3. Meet & Greet Luchthaven.  VisumCentrale helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  4. Eigen database.  Klanten van VisumCentrale krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. VisumCentrale voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  5. Binnen een werkdag.  VisumCentrale kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  6. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  VisumCentrale verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van VisumCentrale?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken.  De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-3150200.

Graag van dienst

Het wereldwijde VisumCentrale team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van VisumCentrale.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse VisumCentrale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.