Maak nu gebruik van VisumCentrale

 1. De snelheid.  VisumCentrale is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Tadzjikistan. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Tadzjikistan.
 2. Het gemak.  VisumCentrale, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Tadzjikistan te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Tadzjikistan om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Tadzjikistan-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Tadzjikistan-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Tadzjikistan Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. E-Visa vereisten

  De overheid van Tajikistan werkt met een digitaal visumsysteem. Een E-visa is een elektronische reistoestemming die door de autoriteiten wordt afgegeven. Deze toestemming vervangt het visum, er wordt geen visum of label in het paspoort geplaatst. Om voor een E-visa in aanmerking te komen moet de reiziger in het bezit zijn van:

  • Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is bij aankomst met minimaal één lege visumpagina
  • Voldoende financiële middelen
  • Retour-of doorreistickets
  • Alle vereiste documenten voor de volgende bestemming

  Als u een E-visa wilt aanvragen dan vult u het VisumCentrale Tajikistan E-visa aanvraagformulier in en verstuurt u het, samen met alle andere benodigde documenten, digitaal naar ons via de volgende beveiligde link: https://visumcentrale.be/upload-forms?service=evisas

 2. Kopie van de informatiepagina van het paspoort

  Een duidelijke fotokopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

 3. Bewijs van het reisarrangement

  Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van het e-ticket is vereist.

 4. VisumCentrale E-Visa Orderformulier

  Een volledig ingevuld VisumCentrale E-Visa aanvraagformulier. Dit kunt u vinden in het VisumCentrale aanvraagpakket

 5. VisumCentrale-orderformulier

  U ontvangt een orderbevestiging per e-mail nadat u een order online heeft geplaatst via de VisumCentrale website. Een print van deze bevestiging stuurt u naar ons, samen met een kopie van uw paspoort en de andere benodigdheden die we in het aanvraagpakket vermelden. U kunt de documenten digitaal naar ons versturen via de beveiligde link: https://cibtvisas.be/upload-forms?service=evisas of per post naar genoemd adres.

  Voor alle andere orders en daar waar van toepassing, vult u handmatig een origineel orderformulier in, ondertekent u dit en stuurt u het naar ons op.

  De betaling wordt pas geïnd op het moment dat VisumCentrale uw gehele aanvraag heeft afgerond.

 6. Geldigheidsduur visum

  E-visa voor Tajikistan zijn 90 dagen geldig, vanaf de aangegeven inreisdatum heeft men 45 dagen de tijd om het land in te reizen waarna maximaal 45 dagen in Tadzjikistan verbleven mag worden.

 7. GBAO reisvergunning

  Aanvragers die naar de autonome regio van Gorno-Badachsjan (GBAO) zullen reizen hebben naast een e-visum ook een speciale reisvergunning nodig. Deze reisvergunning geeft reizigers toegang tot de autonome regio van Badachsjan, het gebied rondom het Sarezmeer valt hier niet onder. 
  Voor deze special reisvergunning wordt een extra €20 in rekening gebracht.