Maak nu gebruik van VisumCentrale

  1. De snelheid.  VisumCentrale is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Oman. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Oman.
  2. Het gemak.  VisumCentrale, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Oman te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Oman om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Oman-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Oman-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Oman Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Persoonlijk aanvragen

    Aanvragers moeten voor vertrek een visum aanvragen. VisumCentrale kan u hierbij helaas niet assisteren. Houdt u onze website in de gaten aangezien wij momenteel bezig zijn om deze service beschikbaar te maken voor al onze klanten.

  2. Eerdere bezoeken aan door COVID-19 getroffen gebieden

    Oman heeft de toegang tot het land tijdelijk opgeschort voor reizigers die de afgelopen 14 dagen in China of andere door COVID-19 getroffen gebieden zijn geweest.