Maak nu gebruik van VisumCentrale

 1. De snelheid.  VisumCentrale is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Dominicaanse Republiek. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Dominicaanse Republiek.
 2. Het gemak.  VisumCentrale, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Dominicaanse Republiek te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Dominicaanse Republiek om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Dominicaanse Republiek-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Dominicaanse Republiek-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Dominicaanse Republiek Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. Visumvrijstelling

  Een visum is niet vereist voor deze bestemming voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Reizigers moeten:

  • In het bezit zijn van een toeristenkaart afgegeven door de Dominicaanse Republiek. Een toeristenkaart is een overheidsheffing om het land te bezoeken en de kosten voor deze zijn inbegrepen in de kosten van het vliegticket. Een verlenging is mogelijk.
  • In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden, met minstens één lege visumpagina
  • In het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen
  • In het bezit zijn van een ticket voor een retour- of doorreis
  • Beschikken over alle documenten/visa voor de volgende bestemming
  • Bij de luchtvaartmaatschappij nagaan of inchecken zonder visum is toegestaan