Maak nu gebruik van VisumCentrale

  1. De snelheid.  VisumCentrale is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Andorra. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Andorra.
  2. Het gemak.  VisumCentrale, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Andorra te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Andorra om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Andorra-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Andorra-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Vereisten voor een zakenvisum voor Andorra Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Belangrijke informatie

    Geen visum benodigd voor een ongelimiteerd verblijf. De reiziger moet in het bezit zijn van een paspoort of nationale identiteitskaart dat geldig is bij aankomst.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Andorra Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Belangrijke informatie

    Geen visum benodigd voor een ongelimiteerd verblijf. De reiziger moet in het bezit zijn van een paspoort of nationale identiteitskaart dat geldig is bij aankomst.