Executive Service

Ons hoogste niveau van op maat gemaakte,
efficiënte service.

VisumCentrale Executive Service

Zet uw reis niet op het spel. Een Executive Service specialist regelt uw aanvraag van begin tot eind met de expertise die noodzakelijk is zodat uw aanvraag zo snel mogelijk wordt goedgekeurd. Ervaar het gemak en zekerheid van onze Executive Service.

De voordelen van de VisumCentrale Executive Service

  1. Toegewijd lokaal team.  Een gespecialiseerd team dat uw aanvraag van begin tot eind zal verzorgen.
  2. Snelle start.  Meld u aan via 32 2 7612365 of executiveservice@visumcentrale.be en een van onze teamleden zal binnen 60 minuten, tijdens kantooruren, contact met u opnemen.
  3. Documentenvoorbereiding.  Advies en begeleiding bij het regelen van de vereiste documenten en het correct invullen van formulieren.
  4. Digitale foto’s, Paspoort en Visa scan.  Bespaar tijd door een foto digitaal naar ons te versturen. Wij archiveren een digitale kopie van uw visum en paspoort voor uw eigen veiligheid en gemak indien uw paspoort verloren, gestolen of beschadigd is.
  5. Prioriteit.  Indien u kiest voor de Executive Service, zal uw visumaanvraag behandeld worden met de hoogste prioriteit.
  6. Voortgangsberichten.  Blijf op de hoogte van elke stap in het proces via de door u opgegeven methode, per telefoon of e-mail.
  7. Versnelde ophaling en levering van de documenten.  Inbegrepen is het ophalen en afleveren in Brussel via directe koerier op dezelfde dag. Voor alle andere locaties in België is het leveren van documenten via een overnight koerier met aflevering voor 17:00 de volgende dag inbegrepen.

VisumCentrale-kosten
Het tarief voor de Executive Service bedraagt €359,00 + BTW. Voor elke volgende bestemming wordt €50,00 + BTW extra berekend. De kosten zijn per reiziger en exclusief consulaire kosten en VisumCentrale bemiddelingskosten.

Digitale Fotoservice

De VisumCentrale Digitale Fotoservice is een perfecte manier om een digitale foto aan uw visumaanvraag toe te voegen. Upload uw foto en onze Digitale Foto Service experts zullen ervoor zorgen dat uw foto voldoet aan de voorwaarden voor uw visumaanvraag, voordat deze wordt afgedrukt en naar de ambassade wordt verstuurd.

Voor meer informatie

Visum quick check

Bent u houder van een Belgisch paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Visum Pre-Check

Hebt u snel een visum nodig en dringt de tijd?
Maak dan gebruik van de VisumCentrale Visum Pre-Check en bespaar uzelf kostbare tijd. Onze visumexperts zullen uw aanvraag onmiddellijk controleren. Is de aanvraag gereed om bij de ambassade in te dienen of ontbreekt er informatie.

Lees meer over de Visum Pre-Check