Bedrijven

VisumCentrale biedt gespecialiseerde oplossingen en informatie die afgestemd is op de specifieke reisbehoeften van bedrijfsmedewerkers. VisumCentrale levert een aangepaste portal met eenvoudige, actuele instructies voor het aanvragen van een visum of legalisatie. Met onze portal op maat hebben uw gebruikers eenvoudig toegang tot alle benodigde (aanvraag) formulieren en het laatste nieuws over vereisten voor visa en legalisaties. Uw medewerkers kunnen zelf online de status van hun aanvraag inzien. Travel managers van uw bedrijf krijgen via een eigen account een volledig overzicht van de transacties op de site, en kunnen op elk gewenst moment de status van individuele aanvragen online bekijken.

VisumCentrale’s dienstverlening voor bedrijven:

  1. Service buiten kantooruren.  VisumCentrale is de enige visumdienst in België die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  2. Meet & Greet Luchthaven.  VisumCentrale helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met de Meet & Greet dienstverlening. Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  3. Wereldwijd vertegenwoordigd. Met meer dan 60 kantoren in 27 landen is VisumCentrale marktleider in België, Nederland, Duitsland, Spanje, Zwitserland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Singapore.
  4. Eigen database.  Klanten van VisumCentrale krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. VisumCentrale voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  5. Binnen een werkdag.  VisumCentrale kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  6. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  VisumCentrale verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van VisumCentrale?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken.  De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-3150200.

Graag van dienst

Het wereldwijde VisumCentrale team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van VisumCentrale.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse VisumCentrale nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.