Australië ETA

Vanwege de huidige COVID-19 inreisbeperkingen heeft de overheid van Australië besloten om de afgifte van elektronische reistoestemmingen (ETAs) tijdelijk op te schorten. Wij raden u aan om onze website met enige regelmaat te controleren voor nieuwe updates. Wij zullen de ETAs voor Australië weer aanbieden zodra dit weer mogelijk is.

Een ETA is een elektronische toestemming van de Australische overheid om Australië te bezoeken. U dient een paspoorthouder te zijn van een land dat hiervoor in aanmerking komt.  Bekijk hier welke landen in aanmerking komen voor een ETA.

Reizigers kunnen pas een nieuwe Australische ETA aanvragen en ontvangen nadat de huidige ETA is komen te vervallen. 

U kunt een zakelijk visum of een toeristenvisum (ETA) aanvragen voor Australië

De ETA (Electronic Travel Authority) is bestemd voor personen die tijdelijk naar Australië willen reizen voor vakantie of beperkte zakelijke doeleinden.

Toeristische ETA – De ETA voor toeristen heeft alleen betrekking op vakantiereizen. Een toeristen-ETA is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen) voor meerdere reizen naar Australië. Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Zakelijke ETA De ETA voor kort zakelijk verkeer geldt alleen voor zakelijke reizen. Een zakelijke ETA kan worden gebruikt voor meerdere zakelijke reizen en is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen). Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Indien u naar Australië wilt reizen voor het verrichten van tijdelijk, eenmalig, gespecialiseerd werk, dan dient u van te voren een short stay acitivity visum aan te vragen. VisumCentrale kan u hierbij assisteren. Doe uw aanvraag.

De aanvragen van reizigers die ouder zijn dan 75 jaar kunnen wellicht geweigerd worden en moeten een traditioneel visum aanvragen. VisumCentrale zal contact met u opnemen en u assisteren mocht dit het geval zijn. 

De snelste en eenvoudigste manier om een ETA te verkrijgen

  1. Meteen goedgekeurd. Vraag uw ETA online aan en krijg direct goedkeuring.
  2. 24/7 beschikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
  3. Geldig voor één jaar. Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden vanaf de datum van afgifte. 
  4. Voorkom lange wachttijden. Vraag een ETA online aan zodat u niet langer in de rij hoeft te staan  bij een overheidskantoor

  1. Uw nationaliteit komt niet in aanmerking? 

    Reizigers met een paspoort uit alle andere landen dienen een traditioneel visum voor Australië aan te vragen.

Populaire visa

Bekijk alle vereisten voor een reis naar deze landen.

Kies voor VisumCentrale

Snel. VisumCentrale biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van VisumCentrale helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. VisumCentrale waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.