Outsourcing voor ambassades

Ambassades kunnen vertrouwen op VisumCentrale voor een effectieve, gestroomlijnde afhandeling van een groeiende stroom visumaanvragen. Door VisumCentrale in te zetten als externe verwerkingsorganisatie kunnen ambassades tijd en geld besparen in drukke periodes.

De dagelijkse werkzaamheden van VisumCentrale vereisen dat wij een goede werkrelatie onderhouden met ambassades. Daardoor is VisumCentrale bekend met de interne processen van ambassades en consulaten. De medewerkers van VisumCentrale nemen het verwerken van visumaanvragen uit handen, waarmee ze ambassademedewerkers vrijmaken om zich te concentreren op andere zaken. VisumCentrale hanteert dezelfde werkstandaard als de ambassade en zorgt voor een snelle, eenvoudige en veilige verwerking van alle werkopdrachten.

Lees hoe wij een ambassade konden bijstaan met aanvullende capaciteit

Het probleem: De Indiase ambassade in Duitsland werd overspoeld met visumaanvragen en had op korte termijn behoefte aan extra capaciteit om de toenemende stroom efficiënt te verwerken, zonder concessies te doen aan standaarden voor beveiliging.

De oplossing:  In 2007 koos de ambassade van India in Duitsland voor CIBT als hun visa outsourcing provider om de snel toegenomen stroom visumaanvragen af te handelen. CIBT opende vestigingen voor visumaanvragen in Berlijn en München om zo de dienstverlening van de ambassade te optimaliseren. Deze kantoren werden streng beveiligd zodat ze voldeden aan de standaarden voor privacy en informatiebeveiliging van de ambassade.  CIBT implementeerde een oplossing om de toewijzing van visa en paspoorten te automatiseren. Medewerkers op locatie waren in staat om visumaanvragen twee maal per dag naar de ambassade te brengen en op te halen, waardoor de dienstverlening efficiënter werd.

Voor meer informatie over outsourcing voor ambassades, neem contact op met VisumCentrale op 02-7700771.

Flexibele oplossingen

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Bekijk de oplossing

Reizen