Maak nu gebruik van VisumCentrale

  1. De snelheid.  VisumCentrale is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Papua Nieuw Guinea. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Papua Nieuw Guinea.
  2. Het gemak.  VisumCentrale, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Papua Nieuw Guinea te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Papua Nieuw Guinea om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen over visa

Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?
Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.

Heeft u mijn paspoort nodig voor een Papua Nieuw Guinea-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?
Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Papua Nieuw Guinea-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.

Belangrijke informatie

Recente reizen naar China
Houdt u er rekening mee dat aanvragers die de afgelopen 14 dagen in China zijn geweest geen toegang tot het land zullen krijgen vanwege de huidige situatie aangaande het coronavirus