VisumCentrale Executive Service

Hebt u eigenlijk geen tijd voor uw visumaanvraag?   Dan kunt u die nu helemaal overlaten aan VisumCentrale door gebruik te maken van de VisumCentrale Executive Service. Uw vaste contactpersoon regelt uw aanvraag van begin tot eind en houdt u voortdurend op de hoogte van het verloop van de aanvraagprocedure. U levert de informatie, VisumCentrale levert kwaliteit in maatwerk.

De voordelen van de VisumCentrale Executive Service

  1. Eigen contactpersoon.   Een persoonlijk aan u toegewezen lid van het speciale team zal uw aanvraag van begin tot eind verzorgen.
  2. Snelle start.   Meld u aan via 32 2 7612365 of executiveservice@visumcentrale.be en een van onze teamleden zal binnen 60 minuten contact met u opnemen.
  3. Voorbereiding documenten.   Advies en begeleiding bij het regelen van de vereiste documenten en het correct invullen van formulieren.
  4. Prioriteit. Indien u kiest voor de Executive Service, zal uw visumaanvraag behandeld worden met de hoogste prioriteit.
  5. Een versnelde ophaling en levering van de documenten.   De ophaling en bezorging is gratis in Brussel en kan de dag zelf gebeuren via directe koerier. Ook op andere plaatsen in België verloopt de levering gratis via een overnight koerier met aflevering voor 17:00 de volgende dag.
  6. Voortgangsberichten. Van iedere stap in de aanvraagprocedure ontvangt u bericht, naar keuze per telefoon of e-mail.

VisumCentrale-kosten

Het tarief voor de Executive Service bedraagt € 249,- + BTW. Voor elke volgende bestemming wordt € 50,- + BTW extra berekend. De kosten zijn per reiziger en exclusief consulaire kosten en VisumCentrale bemiddeling.